OSMANİYE / DÜZİÇİ - Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu İmam Hatip Ortaokulu

Tem

Evin okula yakınlaşması projesi kapsamında Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından velilerimize yönelik sağlıklı birey ve sağlıklı beslenme semineri verildi.

Tem

Evin okula yakınlaşması ve değişen anne baba rolleri projesi kapsamında Okulumuz rehber öğretmeni Muhammet Emin Harput tarafından velilerimize yönelik televizyon, cep telefonu, İnternet ve sosyal medya kullanımı konusunda seminer verildi.

May

Etik haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine Prof. Dr. Sedat Murat İn Eğitim öğretim hizmeti verenler için Mesleki Etik İlkeleri sunusu izletildi. www.etik.gov.tr de yer alan afişler okulumuz panolarına asıldı.

May

Okulumuz rehber öğretmeni Muhammed Emin HARPUT tarafından öğretmenlik meslek etiği ve insani değerlerimiz konularında seminer yapıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

May

Diyanet işleri başkanlığının yaptığı ramazan ve infak kompozisyon yarışmasında öğrencimiz saadet yüksel ilçe üçüncüsü olarak yüz tl para ödülü haketmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz küçük kızlar Futsal il 3. oldular. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Metin EDE yi tebrik ediyoruz.

May

Ramazan ayı boyunca öğrencilerimiz din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimiz Selahattin GÜLER ve Ökkeş ÖZCAN öncülüğünde sınıflarımızda ve mescidimizde Kuran-ı Kerim okumaktalar.

May

KTS 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem ve 2. Dönem boyunca gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik “Vizyon Belgesi İzleme Raporu” hazırlandı.

May

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Selahattin GÜLER hocamız tarafından öncülük edilen 40 ayet ezberleme etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ezberledikleri ayetleri tüm öğrencilerin önünde okudular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Metin EDE tarafından yapılan turnuvalarda birinci olan öğrencilere madalyaları verildi öğrenciler ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından öğrencilerimizde sağlıklı bir hayat için hijyenin önemini anlatan pano yapıldı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

May

Okul müdürümüz Bilal ÇETİNKAYA ve pansiyon müdür yardımcımız İsmail Hakkı AYDIN tarafından pansiyondaki öğrenci yatakları ranzalı sistemden bazalı sistemlere geçildi. Öğrencilerimiz için etüt çalışma odaları imkanları arttırıldı. Bahçe düzenlemesi yapılarak kamaleyalar oluşturuldu. Yemekhane olanakları daha hijyenil malzemlerle yenilendi. Kendilerine mekleri için çok teşekkür ediyoruz.

May

Yatılı öğrencilerimize okul müdürümüz Bilal ÇETİNKAYA, pansiyon müdür yardımcımız İsmail Hakkı AYDIN, matematik öğretmenimiz rüstem ASLAN ve pansiyon çalışanlarıyla iftar etkinliği yapıldı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

May

Rehber öğretmenimiz Muhammet Emin HARPUT ve Türkçe öğretmenimiz Bilal Çalık önderliğinde 8. Sınıf öğrencilerimizle Düziçi Fen Lisesine gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz okul imkanları, sınıfları, labaratuarları ve kampüs içerisinde bulunan Köy Enstütisi müzesini gezerek bilgilenmiş oldular. Bize okulu tanıtan fen lisesi müdür yardımcısı Namık DİNÇ hocamız ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.