OSMANİYE / DÜZİÇİ - Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu İmam Hatip Ortaokulu

May

Görsel sanatlar öğretmenimiz Süleyman GÜVERCİN önderliğinde okulumuza özgün proje kapsamında bu ay öğrenciler beceri duygusu ve sahiplenme alışkanlığı kazanmaları için bahçemizdeki kamelyaları ve bankları kendileri boyadılar. Öğrencilerimiz çok eğlendiklerini belirttiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz fen bilgisi öğretmeni Ramazan ÇAM tarafından düzenlenen yarışmalarda Bekir Arda ÇITAN isimli öğrencimiz birinci olmuştur. Kendisini ve emeği geçen hocamızı tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından düzenlenen en temiz oda yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz sabunçayı şelale ve piknik alanına götürüldü öğrenciler çok eğlendi kendisine çok teşekkür ediyoruz.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Metin EDE tarafından 8 ve 7. sınıflar arasında yapılan mücadelede şampiyonluğu 8/B sınıfı, 6. sınıflarda 6/A sınıfı, 5. sınıflarda 5/B sınıfı şampiyon olmuştur. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Birinci olan sınıflarımızıda tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz pansiyon çalışanlarıyla 1 Mayıs emek ve dayanışma gününü kutladık ve pasta kestik. Tüm çalışanların gününü kutluyoruz.

Nis

Okulumuz matematik öğretmeni Rüstem ASLAN tarafından korridorlarımıza matematikle ilgili afişler ve panolar yapıldı. Kendisine emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Muhammet Emin HARPUT tarafından öğrencilerimiz ve ailelerine memnuniyet anketi uygulanarak elde edilen analiz sonuçları öğretmen arkadaşlarla paylaşıldı.Bu sonuçlardan bazıları öğrencilerin okul imkan ve olanaklarından çok memnun olduğu, daha fazla etkinlik yapılmasını istedikleri, pansiyon olanaklarının öncesine göre daha iyi olduğunu, yurtta kalmanın başarı durumlarını olumlu yönde etkiledi sonuçlarını öğretmenlerimizle paylaşıldı. Daha fazla veli ziyareti yapılması konusunda rehber öğretmenimiz görüş bildirdi. Kendisine emeği için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Kültür ve medeniyetimizdeki bilim havzalarının ve gönül coğrafyamızın, geçmişini ve bugünkü durumunu analiz eden kitap ve makalelerden  seçilen Mehmet Kaplan´ın Dil üzerine görüşleri ve Nurettin TOPÇU´nun Maarif davası konuları üzerinde öğretmenlerimiz araştırmalar yaparak ve ilgili kitapları okuyarak fikir alışverişinde bulundular. Bu fikir alışverişinde bulunmamıza önderlik eden Türkçe öğretmenimiz Bilal ÇALIK hocamıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz M. Emin Harput tarafından 8. sınıf öğrencilerimize Ulusal Mesleki Bilgi  sistemi hakkında bilgi verildi. Sistemde yer alan ilgi, yetenek ve değer ölçekleri hakkında bilgi verildi. Devamında 8. sınıf öğrencilerimize bu ölçeklerin çıktıları alarak uygulandı. Ölçekler sisteme girilerek öğrencilerin ilgi, yetenek ve değer konusunda farkındalık kazanmaları için sonuçları öğrencilerle paylaşıldı.

Nis

Öğrencilerimize yaşadığı çevreyi temiz tutmanın önemi üzerine yapılan konuşmadan sonra tüm okul bahçe temizliği yaparak ödül olarak bisiklet turu yaptılar.

Nis

Okulumuz matematik öğretmeni Habib DIBLAN, müdür yardımcımız Emrah YILDIRIM ve öğrencilerimiz tarafından bahçemizi güzelleştirme çalışması yapıldı. Çeşitli çiçekler ve fidanlar bahçemize dikildi. Kendilerine, yardımcı arkadaşlara  ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Vali Celalettin Cerrah Anaokulu(Bizimle Okumaya Varmisiniz ) kitap okuma etkinliğine okulumuzda kitap desteğinde bulundu.

Nis

Milli eğitim bakanlığı ve sağlık bakanlığının ortak protokolü kapsamında gerçekleştrilen Beslenme Dostu Okul Projesinin bir üyesi olduk. Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tarafından yapılan çalışmalarla okulumuz bu ünvanı almaya hak kazandı. Çalışmaları için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Trafik Polislerimiz Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürülüğünün ortak protokolünün çalışması olarak "Genel Trafik Kuralları, Yaya Öncelikli Trafik Eğitimi" Verildi.

Nis

Din Kültürü öğretmenlerimiz Ökkeş ÖZCAN ve Selahattin GÜLER rehberliğinde, rehber öğretmenimiz Muhammet Emin HARPUT´un da desteğiyle öğrencilerimiz Müezzinlik, Vaizlik ve Kur´an-ı Kerim Okuma´da uygulamalı olarak eğitim aldılar.