OSMANİYE / DÜZİÇİ - Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

01 Haziran 2019 Tarihinde Yapılacak olan, Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin (LGS) Merkezi Sınav Başvurusu ve Uygulaması Afişi

Okulumuz Z-Kütüphanesi açılışı 28.02.2019 saat:12.00´da gerçekleştirilecektir.

Ock

04.02.2019 pazartesi günü saat 15.00 da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapılacaktır.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle uyumlu yeni logosunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Yeni logoda, daha önceki logoda kısaltma olarak yer alan T.C., Türkiye Cumhuriyeti olarak yazıldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı logosunda yer alan ve eski 16 Türk Devletini simgeleyen 16 yıldız, yeni MEB logosunda yer aldıEski logoda yer alan kitap simgesi yeni logonun da orta kısmında yer aldı.

Ara

Milli Eğitim, Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları ile TEMA Vakfı arasında imzalanan protokol ile ilkokul öğrencilerine yönelik "Sıfır Atık Eğitim Projesi" başlatıldı.

Ara

Okulumuz hemşiresi Şule Hilal KAYTANCI tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizin beden kitle endeksini ölçmelerinin sağlıklı yaşam için önemini belirtti.

Ara

E Okul ve Mebbis için 133x171 / 20kb üstü Resim Küçültme Programı Hatay Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sitesinden Alınmıştır. Aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz.