OSMANİYE / DÜZİÇİ - Şehit Üsteğmen Yusuf Tunaboylu İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Yurt öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanlarına soğuk havalarda barınma alanı ve mama desteği sağlanmış, ÇEDES Projesindeki "Hayvanlara merhamet, İnsanlığa Merhamet" Konulu değere vurgu yapılmıştır.

Şbt

7.sınıf teknoloji ve tasarım dersi  3 boyutlu mimari tasarım çalışmaları

Ock

Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle etkinlikler yapıldı.

Ock

"Çöpe Atma Hayata Kat" isimli etwinning projesi Ocak ayında başlayarak Nisan ayı sonuna kadar farklı etkinlikler yapılarak tamamlanacaktır.

Öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği

Ara

Öğrencilerimizle etkinlikler devam ediyor.

Ara

Yurt öğrencilerimizle proje etkinlikleri yapıldı.

Ara

Okulumuz Kitap Çemberi Projesinde bu ay 'Çalınan Dikkat' kitabı etkinliklerle değerlendirildi.

Ara

Türkçe'si varken yabancı kelime kullanmayalım.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuz özel eğitim incilerimiz harikalar yarattı.

Kas

Yurt öğrencilerimizle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne farkındalık oluşturmak için Barfii filmini izliyoruz

Kas

Tunaboylu Ailesi Öğretmenler Günü yemeğinde bir araya geldi. İdaremizin hazırladığı hediyeler öğretmenlere verildi.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Günü etkinliklerle kutlandı.

Kas

Okulumuz yurt öğrencileri bellet öğretmenleriyle birlikte öğretmenleri için şarkı seslendirdiler.

Kas

Okulumuz öğretmeni Hatun Olgun tarafından başlatılan ve yurdumuz'da nöbet tutan öğretmenlerimiz katılımıyla devam eden "Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak"  projesi kapsamında öğrencilerle birlikte eski çoraplardan bebek yaptık.